Kalastaja köök

Lisa märksõna Minu Kalastaja voogu ja uudiskirja
Kalastaja köök
Paaliaäkine Jõgisoo moodi
  • 13.09.25, 14:45
Paaliaäkine Jõgisoo moodi
Sööjad kiidavad: koorene lõhesupp, paari lihtsa nipiga
  • 06.09.25, 15:15
Sööjad kiidavad: koorene lõhesupp, paari lihtsa nipiga
Kalastaja suitsukalakool: hakkame ahvenaid suitsutama!
  • 04.09.25, 15:15
Kalastaja suitsukalakool: hakkame ahvenaid suitsutama!
Frititud haugirõngad riivsaia- ja seesamipaneeringus
  • 30.08.25, 15:00
Frititud haugirõngad riivsaia- ja seesamipaneeringus
Kalastaja suitsukalakool: suitsutame sügisest lõhet
  • 27.08.25, 15:00
Kalastaja suitsukalakool: suitsutame sügisest lõhet
Pestomajoneesiga gratineeritud lõhe
  • 23.08.25, 14:30
Pestomajoneesiga gratineeritud lõhe
Aasia kohtub Maarjamaaga: taipärane haugisupp kukeseentega
  • 16.08.25, 15:15
Aasia kohtub Maarjamaaga: taipärane haugisupp kukeseentega
Kalastaja suitsukalakool: kalade segamini suitsutamine
  • 12.08.25, 14:45
Kalastaja suitsukalakool: kalade segamini suitsutamine
Vürtsikas ahvenasupp.
  • 09.08.25, 15:15
Vürtsikas ahvenasupp flirdib ingveri ja mustade oliividega
Vähipüügilt tagasi: hakkame saaki keetma
  • 02.08.25, 15:15
Vähipüügilt tagasi: hakkame saaki keetma
Haugifilee sojakastme ja ingveri marinaadis on üle ootuste maitsev
  • 26.07.25, 15:15
Haugifilee sojakastme ja ingveri marinaadis on üle ootuste maitsev
Tšilli ja küüslauguga võis praetud hiidkrevetid.
  • 19.07.25, 15:15
Maiuspala sumedaks suveõhtuks: tšilli ja küüslauguga võis praetud hiidkrevetid
Marineeritud angerjas saavutab õige maitse umbes nelja nädalaga, kui kalarasv ja äädikhape on omavahel piisavalt laagerdunud.
  • 12.07.25, 15:00
Marineerime angerjat: klassikaline retsept väikeste nippidega
Kalastaja suitsukalakool: räime suitsutamine on ilmatuma lihtne
  • 07.07.25, 14:45
Kalastaja suitsukalakool: räime suitsutamine on ilmatuma lihtne
Koha kukeseentega.
  • 05.07.25, 15:15
Koha kukeseentega: muudame hea veelgi paremaks
Soe varasuvine ahvenasalat.
  • 28.06.25, 14:45
Kui tahad midagi kerget, proovi sooja varasuvist ahvenasalatit
Üleküpsetatud rohekarbid mozzarella ning küüslauguga.
  • 21.06.25, 15:00
Midagi erilist jaaniõhtuks: üleküpsetatud rohekarbid mozzarella ning küüslauguga
Kui praekohast on kõrini, proovi koha koorekastmes ananassiga
  • 14.06.25, 14:45
Kui praekohast on kõrini, proovi koha koorekastmes ananassiga
Suitsune angersägašašlõkk grillitud juurviljadega
  • 07.06.25, 14:45
Suitsune angersägašašlõkk grillitud juurviljadega
Varasuviselt värsket lõhetartari serveeri näkileiva või röstsaiaga
  • 31.05.25, 14:45
Varasuviselt värsket lõhetartari serveeri näkileiva või röstsaiaga
Kevadine ujupõiesupp on lihtne ja valmib kiiresti
  • 24.05.25, 15:15
Kevadine ujupõiesupp on lihtne ja valmib kiiresti
Haugifilee taignas – lihtne, kiire ja väga maitsev
  • 10.05.25, 15:00
Haugifilee taignas – lihtne, kiire ja väga maitsev
Parimad kalakotletid saad värskest haugist
  • 03.05.25, 15:00
Parimad kalakotletid saad värskest haugist
Kuldkollased krõbedad säinakotletid maitsevõiga
  • 26.04.25, 15:00
Kuldkollased krõbedad säinakotletid maitsevõiga
Kogemata marineeritud vimb
  • 19.04.25, 15:00
Kogemata marineeritud vimb
Aprillis on paras aeg valmistada forelliäkist
  • 12.04.25, 15:00
Aprillis on paras aeg valmistada forelliäkist
Kevadine särje kuivatamine eeldab õiget ilma
  • 05.04.25, 20:12
Kevadine särje kuivatamine eeldab õiget ilma
Angersäga sidruni- ja sojakastmes
  • 29.03.25, 15:00
Angersäga sidruni- ja sojakastmes
Särjed punases marinaadis
  • 22.03.25, 15:00
Särjed punases marinaadis
Marineeritud laagerduvad kilud.
  • 15.03.25, 15:00
Marineeritud laagerduvad kilud on parimad röstsaiaga
Aivari eriliselt maitsvad räimerullid
  • 09.03.25, 15:00
Aivari eriliselt maitsvad räimerullid
Ahvenakrõbuskid.
  • 01.03.25, 07:00
Tugevalt maitsestatud südatalvised ahvenakrõbuskid
Ühed imelised talvised kilud
  • 24.02.25, 15:00
Ühed imelised talvised kilud
Aeglaselt küpsetatud lõhe granaatõunasalsa ja kinoa-kuskussi salatiga
  • 15.02.25, 07:00
Aeglaselt küpsetatud lõhe granaatõunasalsa ja kinoa-kuskussi salatiga
Kui ahvenat tuleb liiga hästi ehk mida teha siis, kui fileed on palju käes
  • 13.02.25, 07:00
Kui ahvenat tuleb liiga hästi ehk mida teha siis, kui fileed on palju käes
Nugadest kalamehe pilguga
  • 04.02.25, 17:18
Nugadest kalamehe pilguga
Kihnus hakatakse turistidele kormoranist valmistatud roogasid pakkuma
  • 13.01.25, 16:04
Kihnus hakatakse turistidele kormoranist valmistatud roogasid pakkuma
Praetud kohafilee veinikastmes
  • 13.11.24, 21:58
Praetud kohafilee veinikastmes
Kuidas puhastada lesta?
  • 03.10.24, 19:35
Kuidas puhastada lesta?
Grillitud tuur suvikõrvitsa ja paprikaga
  • 07.08.24, 22:28
Grillitud tuur suvikõrvitsa ja paprikaga