• 23.08.25, 14:30

Pestomajoneesiga gratineeritud lõhe

Suvine aeg on sobilik selleks, et toitudes julgemini rohelisega mängida. Seekord toomegi mängu rohelisest pakatava pesto ja lehtkapsa ning valmistame ahjulõhet.
Pestomajoneesiga gratineeritud lõhe
  • Foto: Tanel Ojala

Majonees

Seotud lood

Lood
  • 09.08.25, 15:15
Vürtsikas ahvenasupp flirdib ingveri ja mustade oliividega
Kui prae- ja suitsuahvenast on isu täis söödud, ootab reeglina järjekorras kalasupp. Seekord näeme tulemuse nimel veidi rohkem vaeva kui tavaliselt ning flirdime veidi ingveri ja mustade oliividega.
Lood
  • 19.07.25, 15:15
Maiuspala sumedaks suveõhtuks: tšilli ja küüslauguga võis praetud hiidkrevetid
Suvised puhkused ja mõnusad grilliõhtud on täies hoos. Seekord valmistame külalistele võis praetud hiidkrevette.
Lood
  • 12.07.25, 15:00
Marineerime angerjat: klassikaline retsept väikeste nippidega
Suvi on parim aeg meie veekogudest angerjate püüdmiseks. Klassikalised angerjate toiduks tarvitamise viisid on suitsutamine ja marineerimine, ent veemadudest keedetakse ka maitsvat suppi. Meie vaatame, kuidas käib angerjate marineerimine.
Lood
  • 14.06.25, 14:45
Kui praekohast on kõrini, proovi koha koorekastmes ananassiga
Kohahooaja algus võib mõnel aastal olla liigagi edukas. Vähemalt neile, kes koha püüda mõistavad. Kui praetud koha mitmendat õhtut järjest kaussi alles kipub jääma, on paras aeg huvitavama tulemuse nimel natuke mängida.
  • ST
Sisuturundus
  • 30.07.25, 15:45
Lucky Johni Slick Shad-V ja Slick Shad Paddle: neid kohad ostaksid!
Sel aastal täienes Lucky Johni jigide valik uue tegijaga, mis end Pärnu jõel kohapüügil juba väga heast küljest on näidanud. Kui varem olid sihvaka kerega LJ Slick Shadid saadaval vaid harksabaga (Slick Shad-V), siis nüüd pakutakse neid ka klassikalise päkksabaga. Viimase nimeks on LJ Slick Shad Paddle.
Tagasi Kalastaja esilehele