Suvine aeg on sobilik selleks, et toitudes julgemini rohelisega mängida. Seekord toomegi mängu rohelisest pakatava pesto ja lehtkapsa ning valmistame ahjulõhet.
Kui prae- ja suitsuahvenast on isu täis söödud, ootab reeglina järjekorras kalasupp. Seekord näeme tulemuse nimel veidi rohkem vaeva kui tavaliselt ning flirdime veidi ingveri ja mustade oliividega.
Suvi on parim aeg meie veekogudest angerjate püüdmiseks. Klassikalised angerjate toiduks tarvitamise viisid on suitsutamine ja marineerimine, ent veemadudest keedetakse ka maitsvat suppi. Meie vaatame, kuidas käib angerjate marineerimine.
Kohahooaja algus võib mõnel aastal olla liigagi edukas. Vähemalt neile, kes koha püüda mõistavad. Kui praetud koha mitmendat õhtut järjest kaussi alles kipub jääma, on paras aeg huvitavama tulemuse nimel natuke mängida.
Sel aastal täienes Lucky Johni jigide valik uue tegijaga, mis end Pärnu jõel kohapüügil juba väga heast küljest on näidanud. Kui varem olid sihvaka kerega LJ Slick Shadid saadaval vaid harksabaga (Slick Shad-V), siis nüüd pakutakse neid ka klassikalise päkksabaga. Viimase nimeks on LJ Slick Shad Paddle.