• 14.06.25, 14:45

Kui praekohast on kõrini, proovi koha koorekastmes ananassiga

Kohahooaja algus võib mõnel aastal olla liigagi edukas. Vähemalt neile, kes koha püüda mõistavad. Kui praetud koha mitmendat õhtut järjest kaussi alles kipub jääma, on paras aeg huvitavama tulemuse nimel natuke mängida.
Kui praekohast on kõrini, proovi koha koorekastmes ananassiga
  • Foto: Randel Kreitsberg
Kohapüük spinninguga on spetsialistide pärismaa ning küllap on igal kohapüüdjal välja kujunenud omad retseptid, mille järgi koha valmistada. Kel siiski koha nii palju käes pole, et praadimisest üle kipub jääma, võib seda ülimaitsvat kala juurde osta ka turult või siis asendada koha mõne muu sobiva kala, näiteks haugi või suure ahvenaga.

Seotud lood

Lood
  • 15.04.24, 21:42
Kohafilee salsakattega
See Ladina-Ameerika köögi hõnguga kate sobib hõrgu kohafileega kokku nagu valatult.
Lood
  • 09.08.23, 21:58
Kohafilee värvilise juustukattega
Kui koha juhtub hästi võtma ja praetud või taignas frititud kala on ära tüüdanud, tasub proovida seda retsepti.
Lood
  • 12.04.25, 15:00
Aprillis on paras aeg valmistada forelliäkist
Aprill on parim aeg forellipüügiks nii jõgedel kui merel. Seekord valmistamegi forellist ühe imemaitsva äkise.
Lood
  • 13.11.24, 21:58
Praetud kohafilee veinikastmes
Et kalast hea kraam saaks, peab ta õppima kolm korda ujuma. Esiteks vees, siis võis ja lõpuks veinis.
  • ST
Sisuturundus
  • 30.07.25, 15:45
Lucky Johni Slick Shad-V ja Slick Shad Paddle: neid kohad ostaksid!
Sel aastal täienes Lucky Johni jigide valik uue tegijaga, mis end Pärnu jõel kohapüügil juba väga heast küljest on näidanud. Kui varem olid sihvaka kerega LJ Slick Shadid saadaval vaid harksabaga (Slick Shad-V), siis nüüd pakutakse neid ka klassikalise päkksabaga. Viimase nimeks on LJ Slick Shad Paddle.
Tagasi Kalastaja esilehele