Kohahooaja algus võib mõnel aastal olla liigagi edukas. Vähemalt neile, kes koha püüda mõistavad. Kui praetud koha mitmendat õhtut järjest kaussi alles kipub jääma, on paras aeg huvitavama tulemuse nimel natuke mängida.
Kohapüük spinninguga on spetsialistide pärismaa ning küllap on igal kohapüüdjal välja kujunenud omad retseptid, mille järgi koha valmistada. Kel siiski koha nii palju käes pole, et praadimisest üle kipub jääma, võib seda ülimaitsvat kala juurde osta ka turult või siis asendada koha mõne muu sobiva kala, näiteks haugi või suure ahvenaga.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
See Ladina-Ameerika köögi hõnguga kate sobib hõrgu kohafileega kokku nagu valatult.
Kui koha juhtub hästi võtma ja praetud või taignas frititud kala on ära tüüdanud, tasub proovida seda retsepti.
Aprill on parim aeg forellipüügiks nii jõgedel kui merel. Seekord valmistamegi forellist ühe imemaitsva äkise.
Et kalast hea kraam saaks, peab ta õppima kolm korda ujuma. Esiteks vees, siis võis ja lõpuks veinis.
Kui tekib tahtmine suvel pere või sõpradega mõnusasti puhata või lihtsalt argimured mõneks ajaks peast välja ajada, on paras aeg telefon välja lülitada ning sõita Soome puhkama ja miks mitte ka kala püüdma. Selleks sobib suurepäraselt Turu saarestikus merekaldal asuv ning eestlastele kuuluv privaatne ja maaliline Merikoivula.