• 13.11.24, 21:58

Praetud kohafilee veinikastmes

Et kalast hea kraam saaks, peab ta õppima kolm korda ujuma. Esiteks vees, siis võis ja lõpuks veinis.
Praetud kohafilee veinikastmes
Üks hea kokk on kunagi öelnud: et kalast hea kraam saaks, peab ta õppima kolm korda ujuma – vees, võis ja veinis. Sellest ütlemisest sai inspiratsiooni ka meie seekordne roog 2024. aasta kalast kohast. Lisandina kasutasime peedirisottot – see sobib suurepäraselt kokku koha hõrgu maitsega ning annab toidule ilusa värvigamma.

Seotud lood

Lood
  • 31.01.23, 10:00
Ahvena vormiroog
See retsept annab ühe hea võimaluse 2022. aasta kala, maitsva ahvena valmistamiseks ahjus ja vormiroana.
Lood
  • 30.11.21, 09:26
Lestafestile pühendatud Lestari salat
See salat valmis spetsiaalselt Lestafesti jaoks ning osutus külastajate seas tõeliseks tõmbenumbriks.
Lood
  • 10.04.22, 13:57
Soolatud ahvenafilee oliivõli ja punase sibulaga
2022. aasta kala on ahven, seetõttu üritame käesoleval aastal ahvenaid võimalikult palju kasutada ka Kalastaja toidurubriigis. Otsa teeme lahti soolatud ahvenafileedega.
  • ST
Sisuturundus
  • 09.08.23, 21:58
Haugipüük Lowrance Active Target süsteemi abil
Uue põlvkonna andur näitab kala asukohta veekogus umbes sama moodi nagu arst vaatab ultraheliaparaadiga sinu kõhtu.
Tagasi Kalastaja esilehele