• 13.12.25, 15:15

Krõbeda parmesanikoorikuga kaetud kohafilee

Kuldpruuni parmesanikoorikuga kaetud kohafilee toob lauale pidusöögi hõngu. Ahjus küpsetades muutub juustukate isuäratavalt krõbedaks ja aromaatseks ning rõhutab kohafilee mahedat maitset. See roog ühendab endas lihtsuse ja elegantsi, pakkudes igale sööjale meeldejäävat maitseelamust.
Krõbeda parmesanikoorikuga kaetud kohafilee
  • Foto: Tanel Ojala
Koha on sedavõrd maitsev kala, et tema puhul piisab reeglina ainult paneeritud filee või sees praadimisest ning kergest soola ja pipraga maitsestamisest. Kui aga sudakat on pidevalt käes (ja neil, Pärnus sagedamini püüdmas käivad, kuuldavasti on), muutub ka kõige hõrgum praekoha pikapeale igavaks – tahaks midagi muud! Selles retseptis kasutame lisaks võile ka parmesani juustu ja röstsaia ning katame kohafilee kõrbeda parmesanikoorikuga. Kunagi restorani pidades sai seda hõrgutist väga palju valmistatud ja olgu too retsept siinkohal jagatud ka Kalastaja lugejatega.

Seotud lood

Lood
  • 30.08.25, 15:00
Frititud haugirõngad riivsaia- ja seesamipaneeringus
Haugifileed taignasse uputanud ja õlis frittinud on paljud kalamehed. Järgneva retsepti muudab aga eriliseks jogurti baasil valmistatud ja üsna tugevalt maitsestatud taigen ning ribadeks lõigatud ja rulli keeratud haugifilee.
Lood
  • 23.08.25, 14:30
Pestomajoneesiga gratineeritud lõhe
Suvine aeg on sobilik selleks, et toitudes julgemini rohelisega mängida. Seekord toomegi mängu rohelisest pakatava pesto ja lehtkapsa ning valmistame ahjulõhet.
Lood
  • 16.08.25, 15:15
Aasia kohtub Maarjamaaga: taipärane haugisupp kukeseentega
Ühel kenal augustikuisel nädalavahetusel juhtus olema nii hea haugisaak, et pidime tõsisemalt mõtlema, mida sellega teha. Kui esimesel päeval praadisime haugi kamaga, siis teisel päeval tuli mõte, et võiks valmistada taipärase supi.
Lood
  • 29.03.25, 15:00
Angersäga sidruni- ja sojakastmes
Angersäga on meeldivalt puhta maitsega kala, mida annab valmistada õige mitut moodi. Seekord panime angersäga sidruni-sojakastmesse ja serveerisime kinoasalatiga.
  • ST
Sisuturundus
  • 12.09.25, 16:21
Kuidas valmistuda matkaks ja kriisiolukordadeks?
Tänapäeva kiires maailmas otsivad inimesed üha enam lahendusi, mis tagaksid mugavuse, turvatunde ja valmisoleku nii igapäevaelus kui ka ootamatutes olukordades. Just sellisest vajadusest on välja kasvanud Toidupakk.ee, e-pood, mis keskendub matkatoidule, toiduvarudele ja praktilisele matkavarustusele. See ei ole lihtsalt kauplus – see on partner kõigile, kes hindavad looduses viibimist, seikluslikku eluviisi ning mõistavad valmisoleku tähtsust.
Tagasi Kalastaja esilehele