• 01.03.25, 07:00

Tugevalt maitsestatud südatalvised ahvenakrõbuskid

Kui päevaga õnnestub kätte saada vaid mõni kilo väheldasi ahvenaid, millest õiget fileed kätte ei saa, võta kätte ja valmista neist ahvenakrõbuskid!
Ahvenakrõbuskid.
  • Ahvenakrõbuskid.
  • Foto: Randel Kreitsberg
VAJA LÄHEB
• vähemalt paarkümmend väikest ahvenat;
• soola;
• sidrunipipart;
• praadimiseks oliivõli.

Seotud lood

Lood
  • 31.01.23, 10:00
Ahvena vormiroog
See retsept annab ühe hea võimaluse 2022. aasta kala, maitsva ahvena valmistamiseks ahjus ja vormiroana.
Lood
  • 10.04.22, 13:57
Soolatud ahvenafilee oliivõli ja punase sibulaga
2022. aasta kala on ahven, seetõttu üritame käesoleval aastal ahvenaid võimalikult palju kasutada ka Kalastaja toidurubriigis. Otsa teeme lahti soolatud ahvenafileedega.
Lood
  • 28.02.24, 17:30
Ümarmudil tomatikastmes
Meie vetes paksu pahandust teinud ja nüüdseks kindlalt siinses meres kanda kinnitanud inetust kalast saab maitsva aasiapärase roa.
Lood
  • 03.05.23, 22:03
Teeme ise: toiduainete kuivatamine ja dehüdreeritud matkatoidud
Külmkuivatatud spets-matkatoidud maksavad matkapoodides 7–15 eurot ports ja selline hind võtab kukalt kratsima ka kõige kirglikuma vanderselli.
  • ST
Sisuturundus
  • 18.09.25, 07:00
Lustimise aeg on käes! Sügis on aasta parim aeg ahvenapüügiks
Sügisel – tavaliselt millalgi septembri teises pooles, kindlasti aga oktoobri alguses – hakkavad ahvenad sisevetel parvedesse kogunema ning alustavad aktiivset toitumist. Siis on õige aeg haarata nurgast kerge spinningukomplekt ning seada sammud vee äärde, et sügispäev triibusid püüdes lustlikult mööda saata.
Tagasi Kalastaja esilehele