• 11.08.22, 15:28

Suvine grillsuitsuforell

Suvi on grillimise aeg ja meie valmistame seekord meega maitsestatud grillsuitsu-vikerforelli. Selleks kombineerime grillsütest tulevat kuumust täiendavalt suitsutuslaastuga – nii võtab kala juurde mõnusa suitsumeki. Kel päris suitsuahju võtta pole, aga suitsukala tahaks, saab näiteks Stovemani grillis tehtud kalaga isu rahuldatud küll.
Suvine grillsuitsuforell
VAJA LÄHEB:

Seotud lood

Lood
  • 04.02.21, 19:50
Pidulaua forelliäkine
Ajakirja Paat&Merendus artikli kirjutamise raames käisime ühel sügispäeval Veere sadamast TS Marine’i paadiga proovisõitu tegemas. Sõidu lõppedes kutsuti meid kalakasvatusse, kust saime prooviks kaasa äsjatapetud forelli fileed.
Lood
  • 07.08.24, 22:28
Grillitud tuur suvikõrvitsa ja paprikaga
Seda söövad ka need, kes muidu kalast ei hooli või selle peale pirtsutavad.
Lood
  • 30.11.21, 09:22
Soolad kalatoitudes, II osa
Kui kala kohtub soolaga, saab kalaliha maitse, kuid soola kasutamise viise on kümneid. Kas kasutada peenikest või jämedat söögisoola, meresoola, helbeid või hoopis taevani kiidetud roosat Himaalaja soola? Kas kala tahab soola enne või pärast küpsetamist, kas soolamiseks sobib kuivsool või hoopis soolalahus? Kuidas teha soolakala, milline on parim viis suitsukala ettevalmistamiseks ning kuidas peaks soolaga ümber käima praadimisel ning küpsetamisel? Soolaloo teises osas toome välja nii koduste kui restoranide kalakokkade tavalised, aga ka vähemteada ja üllatavad soolakasutusviisid.
  • ST
Sisuturundus
  • 30.07.25, 15:45
Lucky Johni Slick Shad-V ja Slick Shad Paddle: neid kohad ostaksid!
Sel aastal täienes Lucky Johni jigide valik uue tegijaga, mis end Pärnu jõel kohapüügil juba väga heast küljest on näidanud. Kui varem olid sihvaka kerega LJ Slick Shadid saadaval vaid harksabaga (Slick Shad-V), siis nüüd pakutakse neid ka klassikalise päkksabaga. Viimase nimeks on LJ Slick Shad Paddle.
Tagasi Kalastaja esilehele