• 15.02.25, 07:00

Aeglaselt küpsetatud lõhe granaatõunasalsa ja kinoa-kuskussi salatiga

Sügistalv on lõhilaste kudeaeg ja siis on ka lettidelt soodushinnaga kasvanduselõhet ja -forelli saada. Paraku jääb selle kala kvaliteet ja maitseomadused alla suvisele lõhele, kuna suur osa rammust on läinud suguproduktide tootmisse. Selleks, et sügisene lõhe maitsvaks muuta, tuleb sellega natuke vigurdada. Seekord siis vigurdamegi ning kasutame selleks hooajalisi puu- ja köögivilju.
Aeglaselt küpsetatud lõhe granaatõunasalsa ja kinoa-kuskussi salatiga
  • Foto: Tanel Ojala

VAJA LÄHEB

Seotud lood

Lood
  • 11.08.22, 15:28
Suvine grillsuitsuforell
Suvi on grillimise aeg ja meie valmistame seekord meega maitsestatud grillsuitsu-vikerforelli. Selleks kombineerime grillsütest tulevat kuumust täiendavalt suitsutuslaastuga – nii võtab kala juurde mõnusa suitsumeki. Kel päris suitsuahju võtta pole, aga suitsukala tahaks, saab näiteks Stovemani grillis tehtud kalaga isu rahuldatud küll.
Lood
  • 09.08.23, 21:58
Kohafilee värvilise juustukattega
Kui koha juhtub hästi võtma ja praetud või taignas frititud kala on ära tüüdanud, tasub proovida seda retsepti.
Lood
  • 15.04.24, 21:42
Kohafilee salsakattega
See Ladina-Ameerika köögi hõnguga kate sobib hõrgu kohafileega kokku nagu valatult.
  • ST
Sisuturundus
  • 18.06.25, 13:49
Merikoivula – koht, kus aeg peatub
Kui tekib tahtmine suvel pere või sõpradega mõnusasti puhata või lihtsalt argimured mõneks ajaks peast välja ajada, on paras aeg telefon välja lülitada ning sõita Soome puhkama ja miks mitte ka kala püüdma. Selleks sobib suurepäraselt Turu saarestikus merekaldal asuv ning eestlastele kuuluv privaatne ja maaliline Merikoivula.
Tagasi Kalastaja esilehele