Kui tavaline praetud haug on jõudnud kõiki ära tüüdata, aga kotlettidega jännata ei viitsi, proovi haugifilee praadimist pannkoogitaignas.
Haugiga on tavaliselt nii, et seda kas pole üldse või on liiga palju. Kuna haug on suur kala, on temas ka palju söödavat. Et tavaline praekala muutub üsna ruttu tüütuks, olen otsinud erinevaid võimalusi haugi suupäraseks muutmiseks. Üheks väga lihtsaks võimaluseks, kus maitsev tulemus on garanteeritud, on haugifilee praadimine pannkoogitaignas. Lihtne on see seepärast, et pannkoogitaigna saab valmistada pannkoogijahust ja veest ning mingeid erilisi kokaoskusi tarvis ei lähe. Mõned nüansid selle roa valmistamisel siiski on ning seepärast sai alljärgnev retsept ka kirja pandud.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
Haug on vimma kõrval meie parimaid kotletikalu. Kui käisid haugi püüdmas ja kala on rohkem käes kui ühe korraga ära süüa jõuad, on tark osa kotletiks teha. Siin on sulle üks aastate eest Ahvenamaal sündinud retsept.
Kui oled käinud nädalavahetusel Hiiu- või Saaremaal, säinalimiidi ilusate suurte kaladega täis püüdnud, kogu saagi vaprasti koju tarinud ja kratsid nüüd nõutult kukalt, et mida nendega teha, siis ehk on sulle abi järgnevast retseptist.
Aprill on parim aeg forellipüügiks nii jõgedel kui merel. Seekord valmistamegi forellist ühe imemaitsva äkise.
Uue põlvkonna andur näitab kala asukohta veekogus umbes sama moodi nagu arst vaatab ultraheliaparaadiga sinu kõhtu.